exploreaza modele de website avantaje blog incearca acum contact Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
Crearea unui site gratuit - navigati in meniul de sus in sectiunea 'modele de website', alegeti o macheta care va place si apasati butonul 'creeaza site'. Succes!
Responsive web design

Site-uri gratuite si contra cost

Website-uri responsive

Dati click aici pentru a alege o macheta pentru site-ul dumneavoastra gratuit

Va punem la dispozitie doua tipuri de website-uri, gratuite sau contra cost. Am dezvoltat mai multe machete ce se potrivesc oricarui domeniu de activitate, dintre aceste machete unele fiind responsive, adica se afiseaza corect indiferent de rezolutia ecranului si a dispozitivului de pe care sunt accesate. La acest lucru se refera expresia "responsive web design". Machetele sunt editabile, prin panoul de administrare se pot schimba textele si pozele si se pot crea noi pagini. Tot din panoul de administrare se pot crea adrese de email. Pe site-ul pe care va aflati in acest moment, justweb.ro, va punem la dispozitie posibilitatea crearii unuia sau mai multor site-uri gratuite, dar daca doriti sa creati mai multe site-uri trebuie ca in formularul de creare sa completati pentru fiecare o adresa de email diferita. Dupa ce completati formularul, se va crea un subdomeniu al justweb.ro cu numele de site pe care l-ati pus dumneavoastra in formular. Veti primi pe adresa de email datele dumneavoastra de acces la panoul de administrare al website-ului. Din panoul de administrare puteti crea o adresa de email dar care are spatiul limitat asa ca uneori va trebui sa mai stergeti emailurile mai vechi. Spuneam ca o parte din machete se potrivesc categoriei de  web design responsive, acestea sunt: Complex Bran, Scoala Jolly, Handy Man, Pc Helper, Conect, Sport Club, New Look, Video. Le puteti gasi aici . Daca doriti sa creati acum un website gratuit puteti accesa formularul de creare aici .


Website ieftin cu domeniu propriu


Va oferim si posibilitatea de a avea un website accesibil online pe un domeniu propriu, insa aceasta varianta este contra cost. Preturile pornesc de la 6.4 euro pe luna , pret ce include si plata pentru gazduire si pentru domeniu. Sunt disponibile aceleasi machete, iar din panoul de administrare va puteti crea cate adrese de email doriti. Mai multe detalii puteti afla aici .Data publicarii:
autor:

Cuvinte cheie: responsive web design, siteuri gratuite, website ieftin
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website
Web design by webcsoft Politica de confidentialitate Informare asupra cookie-urilor Termeni si conditii