exploreaza modele de website avantaje blog incearca acum contact Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
Crearea unui site gratuit - navigati in meniul de sus in sectiunea 'modele de website', alegeti o macheta care va place si apasati butonul 'creeaza site'. Succes!
Site web gratuit

Website gratis

Modele de site

Puteti vedea aici modelele de website pe care le oferim. 

Va punem la dispozitie posibilitatea de a va crea un site web in mod gratuit.  De asemenea si gazduirea web este gratuita. Va alegeti un nume pentru website si totul este gata printr-un click. Veti primi un subdomeniu pe care va puteti edita website-ul. Va oferim o gama larga de machete din care o parte sunt optimizate si pentru telefonul mobil. Asadar, machete optimizate pentru telefonul mobil sunt urmatoarele: complexBranscoala jollyhandyMan, conect , sport Club, new Look si video.

 Website-urile sunt prevazute cu panou de administrare prin care este foarte usor sa editati continutul. Puteti edita textele si pozele. Tot din panoul de administrare puteti sa va creati o adresa de email insa datorita faptului ca spatiul este limitat va trebui din cand in cand sa mai stergeti email-urile mai vechi. Site-urile vor avea un banner publicitar.  Va sfatuim sa creati multe pagini pe site pentru a avea mult continut indexat in motoarele de cautare si sa fiti gasit de utilizatorii acestora la cat mai multe cuvinte cheie. In ceea ce priveste promovarea site-ului web, puteti folosi grupurile de facebook (unele au sute de mii de membrii) iar daca doriti variante platite ce au randament ridicat va recomandam google adwords sau publicitatea pe facebook. Acestea fiind zise, va invitam sa va creati un site web gratuit la justweb.ro .


data publicarii: 23.06.2018
autor: Albu Stefan
Cuvinte cheie: site web gratuit, promovare website

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website
Web design by webcsoft Politica de confidentialitate Informare asupra cookie-urilor Termeni si conditii