exploreaza modele de website avantaje blog incearca acum contact Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
Crearea unui site gratuit - navigati in meniul de sus in sectiunea 'modele de website', alegeti o macheta care va place si apasati butonul 'creeaza site'. Succes!
Website si email, ambele gratuit

Website si email simplu si rapid

Daca doriti un website si o adresa de email in mod gratuit, puteti sa le creati foarte repede cu ajutorul justweb.ro. Accesati acest link, si apasati pe butonul comanda ce revine machetei care va place. Completati formularul si veti primi pe email datele de acces la panoul de administrare al site-ului creat. Din panoul de administrare puteti sterge sau adauga pagini pe site, puteti modifica pozele si textele. Este recomandat sa creati multe pagini pe site pentru a aparea in motoarele de cautare la mai multe cuvinte cheie ,astfel crescand si sansele de a avea mai multi vizitatori. De asemenea, va puteti crea un email gratuit. Spatiul de stocare pentru website si email este de 100 de mb deci uneori va trebui sa mai stergeti emailurile mai vechi. 
In panou de administrare este afisat cat spatiu mai aveti liber din cei 100 de mb care v-au fost alocati. Prin crearea unui site va dati acordul sa fie afisat pe site-ul creat un banner publicitar. Daca doriti, puteti crea mai multe site-uri ,dar , la completarea formularului de creare trebuie sa introduceti o adresa de email diferita pentru fiecare site in parte.  Ceea ce mai trebuie mentionat este ca pentru fiecare site creat, puteti face o singura adresa de email, avand in vedere ca spatiul alocat este destul de limitat. Cu aproximatie, spatiul va permite aproximativ 700 de mailuri sa fie stocate, dupa aceea va trebui sa mai stergeti din mailurile de care nu mai aveti nevoie. Asadar va punem la dispozitie posibilitatea crearii unui website gratuit, al unui email gratuit, acestea putand fi realizate simplu si intr-un timp scurt. Toate cele bune!

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website
Web design by webcsoft Politica de confidentialitate Informare asupra cookie-urilor Termeni si conditii